CASE METALICE – Case Metalice – Constructii civile

Cookies policy

CASE METALICE

Construction

Case pe structura de metal

Rapiditatea executiei (1-4 luni in functie de suprafata construita)
Randamet termic si fonic ridicat datorita sistemului de izolatie folosit
Rezistenta la cutremur
Precizia executie
Flexibilitate la compartimentare

Main Strategy

Durata de viaţă pentru o astfel de construcţie este de 150 de ani în condiţii de exploatare normală
Raport calitate-pret foarte bun
Sunt doar cateva avantaje demne de luat in seama in alegerii structurii in cazul unei case moderne.

Constructia unei case traditionala din caramida  presupune multa munca, un buget considerabil si mult timp investit. Ideea de a incepe o constructie de la zero poate parea imposibila pentru multa lume.

     Acum, cu modelele de case mai ieftine, modele de case premium, case construite in cel mai scurt timp posibil, oricine isi poate indeplini acest vis, cu mai multa usurinta decat inainte.

     Beneficiind de o echipa tanara si dinamica de proiectare, si prin experienta dobandita de-a lungul anilor in proiectarea de modele de case mai ieftine, firma asigura viitorilor client garantia unei proiectari realiste, atat din punct de vedere arhitectural cat si al costurilor ulterioare de ridicare a constructiei.

    Valorifica avantajul structurii metalice realizand proiecte cu deschideri mai mari, fără stâlpi de rezistență care adesea fragmenteaza spatiu,  datorat simplitatii sistemului, care face ca structura sa se monteze rapid. În prima faza proprietarul trebuie sa aleaga proiectul arhitectural al viitoarei lui case, iar noi ne vom ocupa de restul. Cea mai buna reclama este recomandarea dumneavoastra.