CASE DIN LEMN – Case Metalice – Constructii civile

Cookies policy

CASE DIN LEMN

CASE DIN LEMN

Avantajul caselor din lemn este ca sunt mult mai solide decat cele construite in mod traditional in ciuda prejudecatilor. In nordul Romaniei sunt case din lemn construite de sute de ani care au rezistat dea lungul vremurilor si rezista in continuare cu brio.

Gradul ridica de elasteicitate a acestor structure nu permit aparitia fisurilor, confera un grad ridicat in cazul cutremurelor si amortizeaza vibratiile.

AVANTAJE MAJORE

Fata de constructiile clasice din beton daca sunt folosite material de calitate se poate obtien un coeficient termic ridicat ducand la consturi mai mici de intretinere.

Ignifugarea si tratamentele specifice folosite correct in procesul de fabricatie pot duce la o rezistenta la incendiu de pana la 80 de min .

Casele din lemn sunt din cele mai vehi timpuri cele mai bune spatii de locuit . Datorita caracteristicilor fizoco-mecanice superioare, precum si a multiplelor avantaje de ordin tehnic si constructiv pe care le prezinta, lemnnul constituie unul din principalele materiale de constructie .

Un rol esential in comportarea buna la seism il are elasticitatea materialului lemnos, care amortizeaza vibratiile si absoarbe undele seismice. Materialul lemnos raspunde cu prisosinta actualelor cerinte din domeniul constructiilor, in ceea ce priveste reducerea greutatii proprii a elementelor de constructie si reducerea consumului de energie inglobata. Lemnul si produsele superioare ce se realizeaza din lemn au depasit pe plan mondial perioada utilizarii lor ca structuri de acoperisuri si cladiri auxiliare, fiind tot mai prezente in realizarea de constructii importante, unele intrand in categoria locuintelor de lux. Este drept ca pot fi si case de vacanta, dar scopul principal este realizarea unei case familiale cu caracter permanent care sa realizeze un microclimat sanatos si costuri de investitie si de intretinere avantajoase.