Despre noi – Case Metalice – Constructii civile

Cookies policy

Despre noi

Despre noi

MOTTO: ”CALITATEA NU ARE ALTERNATIVA”

Calitatea este unul din atuurile noastre pe care ne axam cu cea mai mare seriozitate, iar clientul nostru întotdeauna are de câștigat.

Calitate ,Profesionalism și seriozitate – acestea sunt cele trei cuvinte care ne caracterizează cel mai bine.

    PLUS VALOARE CATRE CLIENT
    GARANTIA LUCRARILOR
    PRETURI ACCESIBILE
    SERVICII COMPLETE

Cine suntem?

Nu construiti o casa in fiecare an, dar atunci cand o faceti este necesar sa cunoasteti toate aspectele ce pot aparea atunci cand incepeti un santier. Suntem convinsi ca nu e o perioada usoara dar impreuna o putem depasi astfel incat la final sa fiti satisfacut de rezultatul investitiei dvs.

Suntem o echipa tânără și dinamica care ne dorim ca prin proiectele pe care le dezvoltam sa aducem clienților noștri „caldura calității ” ,a lucrului bine făcut ,de care sa beneficieze și sa se bucure pe o perioada nedeterminata .

Am inceput proiectele noastre cu dorinta de a oferi solutii fiabile clienților nostri care isi propun sa locuiasca intr-o casa noua . De asemenea, ținem cont în oferta noastră de a dezvolta locuințe în care noi ne-am muta cu încredere și mare plăcere și unde siguranta sa fie la ea ACASĂ!

Calitatea este unul dintre atuurile noastre pe care ne axam cu cea mai mare seriozitate, iar clientul nostru întotdeauna are de câștigat .

    FURNIZAM IDEI
    CALITATE
    SPECIALISTI IN CONSTRUCTII
200
Proiecte realizate

175
Clienti

12
Ani de experienta

1800
Zile lucrate